Download de nieuwe Microsoft Edge

Download Microsoft Edge

Microsoft Edge Chromium is de nieuwste versie van de webbrowser van Microsoft. In tegenstelling tot de oudere versie van Edge, die gebaseerd was op de eigen EdgeHTML-engine van Microsoft, maakt de nieuwe versie gebruik van de Chromium-engine van Google. Dit biedt gebruikers een snellere en stabielere browsing-ervaring, evenals ondersteuning voor moderne webstandaarden.

Met de overstap naar Chromium, is Microsoft Edge nu compatibel met extensies die beschikbaar zijn in de Chrome Web Store. Dit geeft gebruikers toegang tot een breed scala aan extra functionaliteit, zoals ad-blockers en andere tools voor productiviteit.

Naast de verbeteringen in snelheid en compatibiliteit, biedt Edge Chromium ook een aantal nieuwe functies, zoals een ingebouwde leesmodus, een verbeterde inkognitomodus en een integratie met Microsoft’s persoonlijke assistent, Cortana.

Het is een grote verbetering ten opzichte van de oude Edge, en is een serieuze concurrent voor andere populaire browsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox.

De nieuwe browser is beschikbaar voor Windows, macOS, iOS en Android, en is gratis te downloaden.

Zie voor meer informatie: Microsoft Edge (microsoft.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *