Computer opschonen en sneller maken

Computer opschonen en sneller makenComputers worden trager naarmate je daar langer gebruik van maakt. Om je computer sneller te maken zou je allereerst kunnen beginnen je harddisk (HDD) te upgraden naar een SSD (Solid State Drive) harddisk.

Ondanks de hogere aanschafprijs heeft een SSD harddisk een groot aantal voordelen. Hij bevat geen draaiende onderdelen, is energiezuiniger, geluidsloos, kleiner, schokbestendig en de belangrijkste reden, maar liefst 4 keer zo snel als een HDD.

Hardware-upgrades als het uitbreiden van je RAM-geheugen, vernieuwen van je grafische videokaart (GPU), en of het vervangen van je processor (CPU) kunnen de prestaties van je computer ook enorm verbeteren.

Computer opschonen

CCleaner is een software programma om cookies, tijdelijke bestanden, internetgeschiedenis, logbestanden en andere bestanden mee te verwijderen. Het opschonen gaat eenvoudig met één klik.

Soms heb je zonder dat je het zelf merkt ongewenste programma’s (adware, spyware) op je computer draaien. AdwCleaner is speciaal ontwikkeld om deze ongewenste programma’s op te sporen en te verwijderen. AdwCleaner hoeft niet te worden geïnstalleerd. Alleen downloaden, starten en klikken om te scannen is voldoende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *