Microsoft integreert OpenAI in zoekmachine Bing

Bing, de zoekmachine van Microsoft, heeft onlangs een aantal nieuwe functies en verbeteringen geïntroduceerd, waarmee het zijn concurrentie wil aangaan met andere populaire zoekmachines zoals Google.

Een belangrijke verbetering is de verfijning van de algoritmen voor het rangschikken van zoekresultaten, waardoor Bing nu nog beter kan begrijpen wat gebruikers zoeken en welke resultaten het meest relevant zijn. Ook de snelheid van de zoekervaring is aanzienlijk verbeterd, wat betekent dat gebruikers nu sneller dan ooit zoekresultaten kunnen vinden.

Daarnaast heeft Bing nieuwe functies geïntroduceerd, zoals integratie met Microsoft Teams en verbeterde spraakherkenning voor spraakgestuurde zoekopdrachten. De integratie met Microsoft Teams stelt gebruikers in staat om rechtstreeks vanuit Bing zoekopdrachten uit te voeren en resultaten te delen in een Teams-kanaal, waardoor samenwerken nog gemakkelijker wordt.

Nieuwe visuele zoekfuncties

Tot slot heeft Bing ook zijn afbeeldingszoekfunctie verbeterd door middel van nieuwe visuele zoekmogelijkheden. Gebruikers kunnen nu afbeeldingen vinden op basis van visuele kenmerken, zoals kleur of vorm, waardoor het zoeken naar afbeeldingen nog intuïtiever wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *