Snel en Betrouwbaar: Computerhulp Lansingerland

Computer reparatie LansingerlandAls je op zoek bent naar betrouwbare computer reparatie in Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, De Rotte en Kruisweg), ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het hebben van een goed functionerende computer essentieel is voor zowel persoonlijke als zakelijke doeleinden, en daarom bieden wij snelle en professionele reparatieservices aan

Onze deskundige technici hebben jarenlange ervaring in het oplossen van diverse computerproblemen, zoals hardware- en softwarefouten, virusinfecties, traagheid en meer. Of je nu een desktopcomputer, laptop of Mac hebt, wij hebben de kennis en vaardigheden om jouw apparaat snel en efficiënt te repareren

Naast reparaties bieden wij ook preventief onderhoud en advies om jouw computer in goede conditie te houden. Dit omvat het installeren van antivirussoftware, het upgraden van hardware en software, en het optimaliseren van de prestaties van jouw computer.

Kosten Computerhulp aan Huis

Wij werken met een kwartier tarief van € 15,00 inclusief BTW. De meeste problemen kunnen vaak binnen één uur opgelost worden. Binnen de regio Lansingerland berekenen wij geen voorrijkosten. Kunnen wij het probleem niet verhelpen, dan hoeft de klant niet te betalen.

Als je op zoek bent naar professionele en efficiënte computerhulp in Lansingerland, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Diensten

✅ Computervirussen en malware verwijderen
✅ Computer opschonen
✅ Installatie van software en updates
✅ Optimaliseren van de prestaties van uw systeem
✅ Installatie nieuwe computer + overzetten gegevens
✅ Vastgelopen computer herstellen
✅ Problemen met WiFi bereik verhelpen
✅ Back-up instellen

Computercafé voor senioren

U kunt elke donderdag tussen 13.30 tot 15.30 terecht in de vestiging van Bibliotheek Oostland in Berkel en Rodenrijs met al uw vragen over computers, tablets en smartphones.

Vrijwilligers van SeniorWeb zitten dan klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.