HomeWizard: monitor live je energieverbruik

HomeWizard streeft ernaar mensen bewust te maken van hun energieverbruik en hen te helpen besparen op energiekosten. Laten we eens kijken naar enkele van hun producten

Wi-Fi P1 Meter

De P1 Meter sluit je eenvoudig aan op de P1-poort van je slimme meter. Nadat je de P1 Meter hebt aangesloten op je Wi-Fi netwerk, is het direct mogelijk om via de HomeWizard-app je energieverbruik (zowel gas als elektriciteit) te volgen.

Wi-Fi Watermeter

De Wi-Fi Watermeter van HomeWizard is een slim apparaat dat je helpt om je waterverbruik nauwkeurig bij te houden. De Wi-Fi Watermeter sluit je eenvoudig op je bestaande analoge watermeter aan.

Energy Display

De HomeWizard Energy Display beschikt over een ingebouwde temperatuur- en luchtvochtigheidssensor. Wanneer het donker wordt, dimt het scherm van de Energy Display automatisch. Als de Energy Display beweging detecteert, schakelt hij het scherm automatisch in.

De HomeWizard Energy Display is een handig apparaat waarmee je controle krijgt over je energieverbruik. Het stelt je in staat om je eigen scherm samen te stellen, doelen te behalen en te besparen op energiekosten

Met een energiedisplay in huis kun je aanzienlijk besparen op je energiekosten. Volgens onderzoek door het PBL (Planbureau voor de Leefomgeving) bespaart een gemiddeld huishouden met een energiedisplay 6,9% op gas en 2,2% op elektriciteit. Dit komt neer op meer dan €172 per jaar*.

De investering in een energiedisplay verdien je binnen iets meer dan 4 maanden terug. Kortom, besparen op energiekosten was nog nooit zo eenvoudig!

*Deze berekening is gebaseerd op een gemiddeld huishouden en plafondprijzen: 1.500 m³ gas (€ 1,45) en 2.500 kWh (€ 0,40).

Zie voor meer informatie: HomeWizard Energy (homewizard.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *